torstai 21. joulukuuta 2017

Hasselbackan punajuuret vuohenjuustolla (gl)

Kasvisruokareseptit hasselbackan punajuuret - nutsforwellness


Tarkoitukseni oli tänään tehdä punajuuri-vuohenjuustolaatikkoa, mutta päädyinkin tekemään taas jotain muuta. Tätä tapahtuu minulle aika usein, että vaihdankin ruokaa lennosta kun saan paremman idean :D Pidemmittä puheitta nyt on luvassa oikein mainio ja helppokin lisuke vaikka nyt joulupöytään tai uudeksi vuodeksi.

Hasselbackan perunat ovat hyvin klassinen lisuke, mutta samaan tyyliin voi valmistaa muitakin juureksia. Punajuuri ja vuohenjuusto toimivat yhteen erinomaisesti, mutta saman asian ajaa myös homejuusto. Lopputulos viimeistellään vielä hunajalla ja saksanpähkinöillä. Ai että! Sopivan juhlavaa monenlaisiin hetkiin :)

Vinkki! Keitä tai höyrystä muutama ylimääräinen punajuuri ja valmista seuraavana aamuna tätä smoothieta


Hasselbackan punajuuret - helpot kasvisruokareseptit - nuts for wellness


Hasselbackan punajuuret vuohenjuustolla (gl)

4-6 punajuurta
100-150g vuohenjuustoa
 oliiviöljyä
 hunajaa
saksanpähkinöitä
timjamia

1. Keitä tai höyrystä punajuuret kypsiksi ja anna jäähtyä. Kuori punajuuret ja leikkaa punajuurista kannat jotta ne pysyvät pystyssä. Leikkaa punajuuriin viiltoja vieriviereen, melkein pohjaan asti.

2. Täytä viillot vuohenjuustolla. Lorauta päälle oliiviöljyä ja hunajaa. Murustele pinnalle vielä saksanpähkinöitä ja viimeistele timjamilla. Paista 225 asteessa noin vartti.


Hyviä kasvisruokia - hasselbackan punajuuret vuohenjuustolla - nuts for wellness


Ihanaa päivää 💛


-Anna-Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viljaton ja maidoton pannukakku

Viimeisen parin viikon sisällä meillä on syöty pannukakkua varmaan enemmän kuin moniin vuosiin yhteensä. Tämä siitä syystä, että tähtä...