perjantai 3. marraskuuta 2017

3 raaka-aineen snickersit (gl, v)

helpot terveelliset herkut - 3 raaka-aineen snickers - nutsforwellness


3 raaka-aineen snickers gluteeniton ja vegaaninen - nutsforwellness


Nyt on kuulkaas semmonen homma, että parempien harkkujen valmistus ei tästä paljon helpommaksi enää mene! Koekeittiössä on valmistettu näitä jo monta monituista kertaa ja joka kerta on päädytty taivastelemaan kuinka mielettömän hyviä ne voivatkaan olla. Satsi on kadonnut jääkaapista aina ennen kuin olen ehtinyt kameraa kaivaa esiin, joten en ole saanut päivitettyä ohjetta blogiini. Nyt vihdoin päätin jakaa tämän ihanuuden myös teille! Tämä herkku on niin täyttä tavaraa, että 1-2 konvehtia vie taatusti makeanhimon mennessään.

 Nyt mennään jo marraskuuta ja monilla katse alkaa olla jo tulevassa joulussa. Tämä herkku on esimerkiksi mainio lahja paketoituna hienoon rasiaan. Itse tehdyt terveellisemmät ja herkulliset konvehdit ilahduttavat varmasti. Mitä jos tänä vuonna suklaakalenterin korvaisikin raakasuklaakalenteri? Luulen, että meillä tämän vuoden joulukalenteri on jääkaapissa säilytettävää mallia ;)

Nämä sopivat erinomaisesti tarjottavaksi myös erilaisiin juhliin tai kahvipöytään. Reseptin helppous piilee valmiissa raakasuklaarouheessa, joka vain sulatetaan vesihauteessa. Ole tarkkana, ettet sulata massaa liian kuumassa vesihauteessaa, jotta kaakaon mahtavat ravintoaineet säilyvät. Raakasuklaata voi tietysti tehdä itsekin, mutta välillä on vaan kiva päästä helpommalla. Itse olen täysin ihastunut Foodinin M!ilk raakasuklaarouheeseen joka saa maitosuklaamaisuutensa kookosmannasta. Ah, niin helppoa ja hy-vää! Foodinilta löytyy myös toinen hyvä valmis raakasuklaarouhe chai-appelsiini, joka myös on todettu toimivaksi tässä ohjeessa. Sen maku on selvästi mausteisempi ja jouluisampi. 


3 raaka-aineen snickers - nutsforwellness

3 raaka-aineen snickers vegaaniset konvehdit nuts for wellness


3 raaka-aineen snickers (gl,v)

n. 1 dl Foodinin M!ilk raakasuklaarouhetta
6-8 tuoretta taatelia
luomu maapähkinävoita oman maun mukaan


1. Sulata suklaarouhe vesihauteessa kunnes suklaa on juoksevaa.

2. Halkaise taatelit sivusuunnassa, mutta ei kokonaan halki. Poista kivet.

3. Täytä taatelit maapähkinävoilla ja pyörittele sen jälkeen taatelit raakasuklaassa.

4. Siirrä hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

5. Herkuttele hyvässä seurassa.


terveellinen snickers (gl,v) - nuts for wellness


Ihanaa viikonloppua ihanat 💛


- Anna-Riikka

8 kommenttia:

  1. Moikka! Kuulostaa hyvältä, mutta itse en ole päässyt taatelien makuun, millähän ne korvaisi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mimmu! En valitettavasti osaa sanoa mikä muu voisi toimia taatelin tilalla yhtä hyvin. Taateli ei näissä oikeastaan edes maistu, vaan lopputulos muistuttaa hyvin paljon snickersiä. Taateli tuo toffeemaista makua ja koostumusta. Suosittelen kyllä kokeilemaan, vaikka et niin taateleista pitäisi :)

      Poista
  2. Hei! Kokeiltu on ja ihan järjettömän herkullisia. Käytin rouheista maapähkinävoita ja tulos oli kyllä niin lähellä snickers patukkaa kun vaan voi kuvitella. Jatkoon! Kiitos reseptistä...

    VastaaPoista
  3. Mistä tuota raakasuklaarouhetta saa? Foodinin omasta verkkokaupasta toki, mutta onko sitä myynnissä millään jälleenmyyjältä?

    VastaaPoista

Viljaton ja maidoton pannukakku

Viimeisen parin viikon sisällä meillä on syöty pannukakkua varmaan enemmän kuin moniin vuosiin yhteensä. Tämä siitä syystä, että tähtä...